Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 64

Slutpris: 1 950 000 kr

Ormingeringen 64

Möjlig trea!

- Extra stor, inglasad balkong i insynsskyddat läge
- Högt upp i huset
- En av Orminges bästa föreningar underhållsmässigt och ekonomiskt
- Allt ingår i avgiften: värme, vatten, kabeltv-grundutbud, bredband och elhandelns-avgiften.

Det som utmärker lägenheten är den smarta planlösningen och den stora inglasade balkongen med rogivande utsikt. Här kan man umgås och koppla av under stora delar av året och den kan användas som ett extra rum.

Här är det lätt att trivas! Bostaden erbjuder ett sovrum, vardagsrum med inglasad balkong i anslutning, förråd/walk in closet, rymligt badrum samt en hall med gott plats för avhängning. Fullt utrustat kök i original. Sovrummet kan enkelt delas in i två mindre sovrum och göra lägenheten till en trea.

Brf Agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en mycket stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad