Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 63

Slutpris: 1 675 000 kr

Ormingeringen 63

- Renoverat kök och fina ytskikt.
- Extra stor, inglasad balkong i västläge.
- Bland Orminges bästa föreningar med många stora renoveringar gjorda.

Varmt välkomna två trappor upp till denna trivsamma lägenhet om 37 kvm. Lägenheten är i fräscht skick med en öppen planlösning över kök och vardagsrum samt en smart sovalkov. Här finns plats för både en säng och skrivbord. Renoverat kök med komplett utrustning. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med dusch, WC. tvättmaskin och torktumlare. Det ingår dessutom ett externt förråd till lägenheten.

Brf agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en mycket stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkomna på visning - kontakta mäklaren för mer information!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 63, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad