Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 28B

Slutpris: 1 850 000 kr

Ormingeringen 28B

Välkomna till denna fina lägenhet om 45kvm i en av Orminges populäraste föreningar!

- Gott om förvaring
- Inflyttningsredo med modernt kök och fina ytskikt!
- Bussar och billig parkering i anslutning till lägenheten
- En av Orminges bästa föreningar underhållsmässigt och ekonomiskt med låg belåning

Välkomna till denna fina lägenhet om 45kvm i en av Orminges populäraste föreningar. Här är det lätt att trivas med öppen planlösning över det stora härliga kök och vardagsrum samt ett gavelläge som ger lägenheten stort ljusinsläpp från olika väderstreck. Stor balkong med plats för möbler och umgås med familj och vänner.

Genomgående fint skick i kök och ytskikt vilket gör att här är det bara att flytta in. Stora ytor över den härliga bänkskivan med plats för barstolar. Här passar det perfekt för matlagning med familj och vänner. Separat sovdel som avskiljs på ett snyggt sätt med en takskenor. Lägenheten har gott om förvaring med garderob. Det finns även ett externt förråd i anslutning till huset.

Brf Smaragden är en av Orminges bästa föreningar med en mycket stabil ekonomi och endast 3900 lån/kvm. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad