Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 27A

Slutpris: 2 180 000 kr

Ormingeringen 27A

Välkommen en trappa upp till denna välplanerade 2:a med stor potential på Ormingeringen 27A, 3 minuters gångväg från den närmaste busshållplatsen. Här bor man i en hemtrevlig lägenhet i en av Orminges bästa föreningar!

Lägenheten är belägen i gavelläge med fönster på såväl kortsida som långsida, vilket bidrar till upplevelsen av en ljus och trevlig bostad, samtidigt som läget också ger skydd mot någon större insyn. Med klinkers i hallen och spotlights i taket välkomnas du till en lägenhet med öppen planlösning där vardagsrum, matplats och kök ämnar sig perfekt för att umgås med familj och vänner över en middag. Det u-formade köket med generöst tilltagna köksskåp och vitrinskåp, är utrustat med bra arbetsytor, spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och en mindre diskmaskin monterad i underskåp. Det är kort och gott ett kök som skänker dig gott om plats för kreativ matlagning.

I direkt anslutning till köket kommer du ut till den stora balkongen där du kan njuta i förmiddagssolen med utsikt över gården och promenadstråk. I det separata sovrummet med befintlig garderob, finns plats för stor en säng, sängbord och skrivbord. Möjlighet finns att bygga om garderoben till ett separat förråd/walk in closet. I det kaklade badrummet finns toalett, badkar med dusch, tvättställskommod och överskåp med eluttag. Det är även utrustat med en tvättmaskin och ett torkskåp.

Området är väldigt lugnt, skönt och trivsamt och ligger nära Orminge centrum som erbjuder matbutiker, gym, restauranger, hälsocentral, bibliotek, klädbutiker och täta avgångar med buss in till stan. Orminge är ett expansivt område med goda framtidsutsikter och med nära avstånd till vackra naturområden och badsjöar.

Kontakta gärna mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 27A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad