Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 22

Slutpris: 2 750 000 kr

Ormingeringen 22

Varmt välkomna till denna populära 5:a i en av Orminges bästa föreningar!

Här bor man i en rymlig lägenhet som uppfyller hela familjens behov. Bostaden erbjuder fyra sovrum, rymligt separat kök, vardagsrum med inglasad balkong, två badrum och även förråd inne i lägenheten samt ett externt på samma våningsplan.

Planlösningen är omgjord på ett smart sätt där man har möjliggjort fyra rymliga sovrum och ett vardagsrum med balkong i anslutning. Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet då den är inglasad och kan användas stora delar av året.

Brf Smaragden är en av Orminges bästa föreningar där många trivs bra och bor länge. Belåningen är väldigt låg och ekonomin är stark. Området erbjuder väldigt fina naturområden och badsjöar som ligger nära bostaden. Bussar med täta avgångar mot stan går även precis utanför huset. På gångavstånd har man Orminge centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, gym och allt som behövs.

Ett externt, rymligt förråd finns på samma våningsplan i huset. Parkering finns att få direkt från 125kr/mån!

Passa på att boka in er tid till visning och kontakta mäklaren för mer information.

Välkomna!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 22, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad