Till salu

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 21

  • price tag icon 6 332 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 650 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 93 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 332 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Ormingeringen 21

Ljus och fräsch 4:a med rymlig balkong i soligt söderläge!

Ljus och fräsch 4:a med rymlig balkong i soligt söderläge! Från balkongen går du direkt ut och njuter av gräsmattan utanför. Här hittar du snabbt favoritplatsen för morgonkoppen, bästa platsen för solbadet eller kryp upp i en vilstol, slå på infravärmen och njut av kvällen. Lägenheten har en mycket social planlösning med kök och vardagsrum i öppen plan med utgång till balkong från köket.

Lägenheten disponeras över tre bra sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett ordentligt familjekök i öppen plan med vardagsrummet samt två badrum, det ena med badkar. Hallen är möblerbar, perfekt för exempelvis hemmakontoret.

Här bor du lugnt och grönt utan insyn uppe på en kulle. Här kan barnen fritt utforska området med lekplatser precis utanför dörren och parker i lägenhetens omedelbara närhet.

Läget är en av Orminges mest eftertraktade med bara 5 minuter ner Orminge centrum med utmärkt service, affärer och restauranger. Det är också nära till bussar med många busslinjer och de snabba motorvägsbussarna som tar ca 15-20 minuter till Slussen! Förutom bekvämligheterna bor du också nära fina lekparker, förskolor, skog och härliga badplatser i sjö och hav. Du har även utegym och upplyst löpspår endast 5 minuter från lägenheten.

Förvaringsutrymmena är verkligen utmärkta här, det finns ett förråd som hör till lägenheten om ca 6 kvm som ligger på samma våningsplan.

Välkommen till populära HSB BRF Smaragden med otroligt fin ekonomi där det mesta ingår i månadsavgiften.

Intresseanmälan
Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ormingeringen 21, Till salu i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad