Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 18

Slutpris: 2 995 000 kr

Ormingeringen 18

Exklusivt renoverad lägenhet i Orminge! Välkomnande bostad med en solig och insynsskyddad balkong.

Denna ljusa lägenhet i toppskick har tre sovrum, ett renoverat kök, renoverat badrum och en wc samt en rymlig balkong med insynsskyddat läge. Lägenheten är genomgående i toppskick och har fönster i flera väderstreck som ger naturligt ljusinsläpp. Den är i utmärkt skick med tre bra sovrum. Lägenheten är fullt utrustad med alla maskiner och erbjuder gott om förvaringsutrymmen.

Sovrummen är smart planerade för sängar och garderober, det finns även ett rymligt badrum med badkar samt en extra wc, vilket gör att du slipper trängseln på morgonen. Den mindre wc:n har också plats för en tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och en TV-bänk. Köket är ljust och har gott om förvaringsutrymme och stora arbetsytor i marmorbänk och det är fullt utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Det finns även en naturlig matplats vid fönstret i köket för att kunna ha stora middagsbjudningar.

Genomgående ekparkettgolv förutom i badrummen. Lägenheten har ljusa väggar och vitmålade tak.

Det är en populär förening där grundutbudet av TV och bredband ingår i avgiften. Föreningen har välskötta trapphus. Parken utanför känns som en privat trädgård med en egen grillplats och tillräckligt med utrymme för fester och sammankomster.

- Insynsskyddad balkonge
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- ca 4 kvm stort förråd på samma våningsplan ingår
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening.
- Bastu och festlokal finns i föreningen

Interiör som tas med av säljaren vid utflytt:
- Garderober i stora sovrummet
- Tvätt och tork i WC:n

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad