Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 16B, 2/2 tr

Slutpris: 2 350 000 kr

Ormingeringen 16B, 2/2 tr

Välkomna till Ormingeringen 16B och den attraktiva bostadsrättsföreningen Brf Smaragden!

Här får ni möjligheten att äga en välplanerad bostad på 91 kvadratmeter i en av Orminges mest omtyckta föreningar. Denna bostad passar både stora och små familjer med möjlighet till tre sovrum, ett rymligt vardagsrum som rymmer en generös soffgrupp och matbord, samt ett kök med gott om plats för matlagning och förvaring. Dessutom finns två badrum med både badkar och dusch för bekvämligheten. Bostaden erbjuder just nu 2 sovrum men kan enkelt göras om till 3 sovrum. Det stora sovrummet har utgång till balkongen som ligger väldigt insynsskyddat och med utsikt över grönområden.

Bostaden har generöst med förvaringsutrymme samt ett separat förråd intill huset. Tack vare utmärkta bussförbindelser till Orminge och staden blir vardagspendlingen enkel. För dem som önskar finns möjlighet till parkering i föreningen från endast 150 kr/månad, beroende på val av parkeringsplats.

Brf Smaragden är känt som en välskött förening i Orminge med en stabil ekonomi och ett lågt lånebelopp på endast 3900 kr/kvm. Många boende trivs här och stannar länge i området. Precis utanför bostaden finns vackra naturområden, en busshållplats och grönskande parkområden. Inom kort gångavstånd hittar ni även Orminge centrum med ett brett utbud av butiker, mataffärer, gym och flera bussavgångar.

Varmt välkomna!

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad