Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 13B

  • price tag icon 6 327 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 195 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 91 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 327 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Ormingeringen 13B

Välplanerad och genomgående renoverad 3a (möjlig 4a rok) i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du i en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastisk rymd. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster. På ena sidan av bostaden finns en mysig balkong och andra sidan en uteplats med gräsytor och odlingsmöjligheter.

Bostaden är helt renoverad med genomgående elegant ekgolv i de två rymliga sovrummen, vardagsrum och kök. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter. Dimbara spotlights i badrum, hall, vardagsrum och kök, omdragen el i hela lägenheten samt nytt proppskåp.

Sovrummen är rymliga och välplanerade för både sängar och förvaring, varav det ena har platsbyggda garderober och direktaccess till det stora badrummet som är lyxigt utrustat med Jacuzzi, exklusivt kakel och dimbara spotlights i tak.

Även badrum två är helkaklat med dimbara spotlights i tak och är utrustat med tvättmaskin. I detta badrum har man tagit bort duschen för att göra en tvätthörna. Går att återställa för den som vill.

Vardagsrummet är ljust och perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk.

Köket är modernt designat med köksö som ger gott om förvaring och stora arbetsytor med bänkskiva i ek. Köket är fullt utrustat maskinellt, induktionshäll, ugn, köksfläkt, fullstor kyl och frys samt en diskmaskin. Gott om yta för ett stort matbord för hela familjen och släkten.

Elegant trägolv i ek genomgående i hela bostaden bortsett från hall och badrum där exklusivt golvklinker ligger. Bostaden har ljusa väggar och vitmålat tak.

Populär förening där El, Tv grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus.

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Fullt utrustad maskinellt
- Renoverad
- ca 4 kvm stort förråd
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening.
- Bastu och festlokal finns i föreningen
- All sorts källsortering, kompostering och grovsoprum som sköts exemplariskt.

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ormingeringen 13B, Kommande i Västra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad