Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 13A

Slutpris: 2 295 000 kr

Ormingeringen 13A

Letar ni en trerummare i tågvagn så kan ni sluta leta! Här har vi den!

- Trea i mycket gott skick, bara o flytta in
- Helrenoverad och toppfin bostad
- Nära bussen
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Högst upp

Letar ni en trerummare i tågvagn så kan ni sluta leta! Här har vi den! Mycket gott skick då den är helrenoverad med ett toppfint väldisponerat badrum, renoverat modernt kök, bra genomtänkta garderobslösningar och inglasad balkong i öster!

Mycket välplanerad 3:a om 60 kvadratmeter i perfekt gavelläge, utan insyn. Bostaden har en väl genomtänkt planering med bra ytor för umgänge, hushållets möblemang och goda förvaringsmöjligheter. Stort och ljust kök fullt utrustat maskinellt. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) och elnät ingår i avgiften.

Balkongen är väl tilltagen i storlek och kan möbleras med bord och stolar, eluttag finns. Gott om plats finns det också för säsongens odlingar. En riktig oas, som på sommaren känns som ett extra rum. Inglasningen gör att den kan användas året runt. Fint läge med mycket grönska. Soligt österläge gör den extra bra!

Alla väggar är fräscha och på alla golv ligger enstavsparkett.

Ett externt förråd tillhör lägenheten och parkering brukar vara enkelt att få. Parkering finns att få från 100kr/mån.

Här bor man i en snygg och fräsch bostad i en riktigt stabil bostadsrättsförening, missa inte denna bostad!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 13A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad