Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 13A

Slutpris: 2 210 000 kr

Ormingeringen 13A

Nu saluförs en av Orminges mest populära lägenheter!

Nu är det dags för nästa ägare att trivas stort i en av Orminges mest populära bostäder!

Välkomna till denna renoverade och trivsamma 3:a i mysiga "tågvagnarna". Här bor du i en attraktiv lägenhet med två sovrum, walk-in closet och en öppen, social yta över kök/vardagsrum med gott om plats för soffa och matbord. Nuvarande ägare har utfört fina renoveringar på ytskikten, walk-in closet och köket, vilket märks direkt när du kliver in i bostaden.

Helt kaklat badrum med mörkt golv. Utrustat med dusch, tvättkommod, tvättmaskin och torktumlare, samt en smart arbetsbänk. Genomgående ljus ekparkett ger en enhetlig och uppiggande känsla. Hallen och köket har mörkt stengolv med golvvärme. Dessutom ingår ett externt förråd som finns i anslutning till huset!

Bostadsrättsföreningen Smaragden är en av områdets äldsta och mest välskötta föreningar med låg belåningsgrad och en stabil ekonomi. Här finns flera tvättstugor, bastu och möjlighet till parkeringstillstånd från endast 150 kr/månad, som du kan få direkt.

Tveka inte att kontakta mäklaren direkt på 070-281 81 27 och boka en visning.

Välkomna!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 13A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad