Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 10C

Slutpris: 2 560 000 kr

Ormingeringen 10C

Varmt välkomna till Ormingeringen 10C och eftertraktade Brf Smaragden!

Här erbjuds en välplanerad bostad om 91 kvadratmeter i en av Orminges mest populära föreningar. Detta boende har något för alla, oavsett om ni är en stor eller liten familj. Med tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med plats för generös soffgrupp och matbord, samt ett kök med gott om utrymme för matlagning och förvaring. Här finner ni även två badrum med både badkar och dusch.

Bostaden har gott om förvaringsutrymmen, med både ett stort förråd inne i lägenheten och ett separat förråd intill huset. De enastående bussförbindelserna till Orminge och in till stan gör vardagspendlingen enkel, och för den som önskar erbjuder föreningen parkeringsmöjligheter från 150 kr/månad beroende på val av parkering!

Brf Smaragden står starkt som en av Orminges mest välskötta föreningar, med en stabil ekonomi och lågt lånebelopp på endast 3886 kr/kvm. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Ute utanför lägenheten finner ni vackra naturområden, busshållplats och lummiga parkstråk. På kort gångavstånd finns även Orminge centrum med dess breda utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Vi hälsar er varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka en tid för visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 10C, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad