Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 10C

Slutpris: 2 595 000 kr

Ormingeringen 10C

Nu erbjuds en renoverad lägenhet med uteplats i en av Orminges bästa föreningar!

- De största renoveringarna är gjorda i köket och badrum.
- Uteplatsen är belägen i ett lugnt läge mot innergården och erbjuder gott om plats för grillning och loungemöbler.
- Det är en av Orminges mest ekonomiskt stabila bostadsrättsföreningar.
- Parkering går att få direkt från 150 kr/mån!

Varmt välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet (möjlig 4-rum) med en yta på 91 kvadratmeter. Det som utmärker denna bostad är den utmärkta renoveringen av två badrum samt köket, och den inglasade balkongen med tillhörande uteplats.

Vid entrén möts man av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Till vänster finner man det större badrummet med badkar, handfat, tvättmaskin och praktisk förvaring. Det mindre badrummet har en dusch, toalett, handfat och extra förvaring. Båda badrummen är utrustade med behaglig golvvärme och snygga materialval.

Hjärtat av bostaden är det generösa vardagsrummet med öppen planlösning till köket. Här finns gott om utrymme för en stor soffa, matbord och plats för både den stora som den lilla familjen. Det moderna köket är fullt utrustat med separat kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum med gott om plats för en stor säng och förvaring i garderober. En inglasad balkong finns i anslutning till det större sovrummet. Här finner du även den fridfulla uteplatsen som är belägen i ett lugnt område mot innergården. Här kan du njuta av grillkvällar och lugn avkoppling efter arbetsdagen. Bostaden har ett förråd inomhus samt ett externt förråd.

Detta är den perfekta familjebostaden med direkt närhet till skolor, lekplatser och olika aktiviteter. Orminge Centrum är lättillgängligt med mataffärer, gym, restauranger. Anslutningarna med buss in till Orminge och stan är fantastiska och föreningen har dessutom parkering för den som önskar som utgår från 150 kr/mån beroende på val av parkering! Orminge är ett växande område med lovande framtidsutsikter och närhet till natursköna områden och badsjöar.

Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information, och varmt välkommen till visningen!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 10C, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad