Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 10A

Slutpris: 2 200 000 kr

Ormingeringen 10A

- Hörnlägenhet med gott skick i kök och badrum
- Populär 3:a i tågvagn
- Rymlig balkong i västläge
- En av Orminges bästa föreningar underhållsmässigt och ekonomiskt

Välkomna en trappa upp till denna hemtrevliga lägenhet i gavelläge. När man kliver in i bostaden möts man av ett härligt ljusinsläpp från olika väderstreck genom lägenhetens alla rum. Här bor man i en lägenhet som uppfyller de flesta behov med två sovrum, separat walk in closet, kök och badrum i fint skick. Lägenheten erbjuder en öppen, social planlösning över kök och vardagsrum. Här ryms stor matgrupp och soffa vilket gör lägenheten perfekt för att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet nås balkongen i västläge med utsikt över området och med behaglig eftermiddag/kvällssol. Genomgående ekparkett i hela lägenheten.

Ett stort separat förråd finns i direkt anslutning till bostaden. Anslutningarna med buss in till Orminge och stan är fantastiska och föreningen har dessutom parkering för den som önskar som utgår från 100 kr/mån beroende på val av parkering!

Brf Smaragden är en av Orminges bästa föreningar med en mycket stabil ekonomi och endast 3900 lån/kvm. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 10A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad