Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 8

Slutpris: 1 895 000 kr

Orgelgatan 8

Ljus och öppen tvåa med rymlig balkong

När du kliver in i denna tvåa möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Den leder direkt in till det stora och ljusa vardagsrummet som förlängs av en härlig balkong. Här finns gott om utrymme att bjuda hem nära och kära och vid större kalas kanske du väljer den gemensamma takterrassen med både matplats och kök samt tillhörande bastu och relax?

Föreningen har slutplacerat lånen och snitträntan blev till och med lägre än den i den ekonomiska planen vilket borgar för en ekonomisk stabil bostadsrättsförening.

Populära Kapellgärdet Arena V ligger perfekt för dig som vill leva nära naturen och samtidigt ha Uppsalas restauranger och butiker endast 1.6 km bort. Här har du alla möjligheter till en aktiv vardag med löparbana och utegym på gården. I närområdet hittar du idrottsanläggningar, parker och friluftsområden med spår för vandring, cykel och skidåkning. På sju minuter tar du cykeln till Uppsala Resecentrum där du kan ta pendeln vidare till Stockholm eller tåget norrut. Området har också ett stort utbud av skolor och förskolor – den närmsta hittar du faktiskt i husets bottenvåning.

I denna genomtänkta byggnad bor du i ett Svanenmärkt hem där hållbara och energisnåla lösningar håller driftkostnader nere, och kvalitetsmaterial i inredningen gör att du kan njuta av ditt boende nu och i en lång tid framöver. Här finns gott om ytor för förvaring och stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Dessutom är alla lägenheter utrustade med egen balkong vilket förstärker känslan av rymd.

I Kapellgärdet Arena V är det lätt att njuta av livet på hemmaplan. För långväga gäster finns ett övernattningsrum att låna. Och när du själv vill transportera dig finns både el-lådcykel och elbilspool att tillgå. Det finns även cykelverkstad för dig med egen cykel och garage under gården för dig med egen bil. Kapellgärdet Arena V erbjuder så mycket mer än en bostad, då gemenskapen i grannskapet och alla dess faciliteter gör vardagslivet både enklare och rikare.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 8, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad