Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 4

Nästa visning
calendar icon söndag 10 december 11:00 - 11:30
2 995 000 kr
area icon Yta
  • 72 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 744 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Orgelgatan 4

Ljus genomgångstrea med öppen planlösning och 2 balkonger!

I denna härliga lägenhet flödar ljuset in från två håll och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla. Här kan du njuta av en middag med utsikt på grannskapets gemensamma takterrass, eller låta träningen bli en naturlig del i vardagen på gårdens egna utegym.

Populära Kapellgärdet Arena ligger perfekt för dig som vill leva nära naturen och samtidigt ha Uppsalas restauranger och butiker endast 1.6 km bort. Här har du alla möjligheter till en aktiv vardag med löparbana och utegym på gården. I närområdet hittar du idrottsanläggningar, parker och friluftsområden med spår för vandring, cykel och skidåkning. På sju minuter tar du cykeln till Uppsala Resecenter där du kan ta pendeln vidare till Stockholm, eller tåget norrut. Området har också ett stort utbud av skolor och förskolor – den närmsta hittar du faktiskt i husets bottenvåning.

I denna genomtänkta byggnad bor du i ett Svanenmärkt hem där hållbara och energisnåla lösningar håller driftkostnader nere, och kvalitetsmaterial i inredningen gör att du kan njuta av ditt boende nu och en lång tid framöver. Här finns gott om ytor för förvaring, och stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Dessutom är alla lägenheter utrustade med egen balkong, vilket förstärker känslan av rymd.

I Kapellgärdet Arena är det lätt att njuta av livet på hemmaplan. Här kan du köra ett träningspass på innergården och avsluta med en middag med utsikt på den gemensamma takterrassen. Eller varför inte bjuda vänner och familj på bastu och mys i grannskapets relaxavdelning? För långväga gäster finns ett övernattningsrum att låna. Och när du själv vill transportera dig finns både el-lådcykel och elbilspool att tillgå. Det finns även cykelmek för dig med egen cykel och garage under gården för dig med egen bil. Kapellgärdet Arena erbjuder så mycket mer än en bostad, då gemenskapen i grannskapet och alla dess faciliteter gör vardagslivet både enklare och rikare.

Visningar

OBS! Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 10 december, 11:00 - 11:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 4, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala Planlösning från Orgelgatan 4, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad