Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 4

Slutpris: 3 195 000 kr

Orgelgatan 4

Rymlig 4:a med dubbla balkonger belägen i ny fastighet

Här kan du bo och leva i denna härliga och trivsamma genomgångslägenhet med två balkonger. Den ena balkongen ligger i söder med dagssol mot gårdsmiljön och den andra ligger mot gatan med viss kvällssol. Lägenheten har en öppen planlösning med stora sällskapsytor samt två duschrum.

Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare ger planlösningen två duschrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum som alla har förvaring i skjutdörrsgarderober. Funktionellt kök med grå inredning och rostfria vitvaror med en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Förening med elbilspool och ellådcykel. Gemensamt med grannföreningar delas takterassen, relaxavdelningen och övernattningsrummet. Här bor ni i ett barnvänligt område med bl a flera lekparker och med ett bekvämt cykelavstånd till centrumkärnan, Resecentrum, mataffär, gym och bad.

Bostadsrättshavaren nyttjar ett källarförråd. Bilgarage och cykelförråd finns också i källaren och nås enkelt med hissen. I nuläget finns ledig elbilsplats i garaget. Tillträde enligt överenskommelse.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 4, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad