Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 16

Slutpris: 3 100 000 kr

Orgelgatan 16

Välplanerad genomgångslägenhet med uteplats och balkong

Ljus och välplanerad lägenhet med goda sällskapsytor och en öppen planlösning. Belägen på första våningen på en lugn gata utan genomfartstrafik. Hus från 2019 med hiss från markplan. Rymlig balkong med terrasskänsla och ett fritt och luftigt läge. Här får du eftermiddags- och kvällssol. Med läge mot gården hittar du uteplatsen med förmiddagssol. Lägenheten har en öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter och fina parkett- och klinkergolv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd.

Planlösningen ger dig entré/hall med bra förvaring, ljust och rymligt Marbodalkök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här får du även ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett badrum med dusch. Tre sovrum.

Stabil och välskött förening. Här bor ni i ett barnvänligt område med bl a flera lekparker och med ett bekvämt cykelavstånd till centrumkärnan, tågstationen, mataffär, gym och bad.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 16, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad