Såld

Forum Nacka, Nacka

Nya gatan 1

Slutpris: 6 800 000 kr

Nya gatan 1

Välkommen till denna 4:a om 85kvm i det omtalade projektet Stadsporten precis intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga med exklusiva materialval, 3m i takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och fullmatade tillval (se bifogad tillvalslista).

Väl genomtänkt och lättinredd bostad med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som utgör bostadens kärna. Här finns plats för middagar för stora sällskap med naturlig placering för stor soffgrupp. Vidare får du tre välplanerade sovrum med plats för förvaring och säng. Du får två helkaklade badrum med dubbla kombimaskiner, dubbla franska balkonger och en balkong med bra solläge i söder. Genomgående väldigt hög materiell standard med vattenburen golvvärme, digitalt lås med direkt anslutning till garage i huset.

Lägenheten säljs på ritning med inflyttning vecka 17, 2022 (med reservation för förseningar pga covid-19).

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard och lyxiga materialval
- Golvvärme i hela bostaden
- 3 bra sovrum
- Närhet till gym, stor galleria, badplats & natur

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nya gatan 1, Såld i Forum Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad