Såld

Ösbydalen, Värmdö

Nötskrikevägen 44

Slutpris: 5 800 000 kr

Nötskrikevägen 44

Parhus med soligt sydvästläge i familjära Ösbydalen!

Välkommen till detta trevliga parhus i familjära Ösbydalen. Här bor du i ett av områdets mest exklusiva kvarter. Dessutom med en terrass i ett högt, insynsskyddat och soligt sydvästläge med vy över trädtopparna. Du har egen uppfart med carport och säljaren har låtit installera en laddbox, perfekt för dig med elbil eller som planerar att skaffa en. Tomten sträcker sig runt bostaden med gräsytor både på fram och baksidan av huset, inramat av fina häckar och staket.

Inne i huset är det välplanerat med de sociala ytorna på entréplan och sovrummen på övre plan. Samtliga rum är stora med gott om plats för möblering. Det nyrenoverade köket ligger i nära anslutning gentemot vardagsrummet med tvättrummet praktiskt intill. Det generösa vardagsrummet erbjuder goda möbleringsytor och tack vare de stora fönsterpartierna skapas ett fint och naturligt ljusinsläpp. Här ger skapar snyggt inbyggda braskaminen med vedförvaring extra hög mysfaktor. Från vardagsrummet ansluter du till terrassen med fjärrstyrd markis. Hit kommer du även via en dörr på sidan om carporten vilket i sin tur skapar en trevlig rundgång. På övervåningen ligger de fyra sovrummen, samtliga i ordentliga storlekar. Optimalt för den större familjen eller de som önskar att ha ett hobbyrum/hemmakontor. Ett av sovrummen har en garderobsvägg med heltäckningsmatta och används idag som en walk in closet. Bostaden har två badrum, ett på vardera plan. Båda är snyggt helkaklade och har fönster för praktiskt och fint ljusinsläpp. Huset har generösa förvaringsutrymmen. Utöver garderobsmöjligheterna i rummen finns det förvaringsmöjligheter under trappan på entréplan och ett externt förråd i carporten. Även vinden har bra förvaringsutrymme.

Nötskrikevägen ligger längst in i området vilket ger ett skönt lugn och en mindre trafikerad väg. Här finns en gemensam lekplats och gräsyta i rundan av husen och en fotbollsplan/äng ett stenkast bort. Tre minuters gångavstånd bort ligger Ösby sjö med diverse badklippor, bryggor och strandpromenad.

Ösbydalen är ett familjärt område centralt placerat på Värmdö med nära avstånd till Gustavsbergs Hamn och Mölnviks köpcenter med diverse service och trevliga restauranger. Flera förskolor finns i området och låg- till högstadieskolan Ösbyskolan ligger inom gångavstånd. Busskommunikationerna är utmärkta och tar dig med täta intervaller in till stan eller vidare ut på Värmdö! Det är ett optimalt boende för familjen som vill bo centralt men som även vill ha närhet till fin natur och hav.

- Högt, insynsskyddat och soligt läge med vy över trädtoppar
- Egen uppfart med carport och laddbox för bil
- Renoverat 2020: kök + vitvaror, alla golv slipade /vit lackade, ny klinkers i hall och tvättstuga, heltäckningsmatta i ett sovrum, ny EL- jordat samt bytt ut alla uttag m.m. Braskamin + skorsten
- Nära till flera köpcentrum med diverse service och restauranger
- Gångavstånd till flera skolor och bra busskommunikationer in till stan
- Gångavstånd till badsjö med klippor

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nötskrikevägen 44, Såld i Ösbydalen, Värmdö Planlösning från Nötskrikevägen 44, Såld i Ösbydalen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad