Såld

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 18 A

Slutpris: 3 260 000 kr

Norrtäljegatan 18 A

VÄLPLANERAD 3:A MED ÖPPEN SPIS & TVÅ INGÅNGAR.

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet med tidstypisk 40-talscharm och ypperligt läge i hjärtat av Fålhagen. Utmärkt bostad för den som önskar en lägenhet med två ingångar. Gott om förvaring i matkällarförråd, källarförråd och vindsförråd!

Planlösningen erbjuder modernt renoverat kök med matplats för ca 4 personer, två sovrum, badrum med dusch, gäst-toalett, stort vardagsrum med öppen spis och balkong i sydväst. Perfekt för eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad för att bibehålla de charmiga och tidstypiska detaljerna så som vackra trägolv.

Fina gemensamma utrymmen inom föreningen såsom fräsch bastu- och relax-avdelning. Även fina gårdar omgärdar fastigheten med flertalet sittgrupper och grillmöjligheter. På Norrtäljegatan 18 A bor du i lugna kvarter med utmärkt pendlarläge, nära till allmänna kommunikationer, resecentrum samt med handel, skolor och service på gångavstånd. Endast ett stenkast till lummiga S:t Göransparken.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtäljegatan 18 A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad