Såld

Östra Orminge, Nacka

Norrholmsvägen 59

Slutpris: 4 050 000 kr

Norrholmsvägen 59

Unikt Radhus i Östra Orminge – Optimalt för familjeliv nära Natur och Bekvämligheter

Vi är glada att presentera detta radhus i Östra Orminge, en pärla för familjer som söker det allra bästa av både funktionellt boende och naturnära omgivningar. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett bekvämt och trivsamt familjeliv i detta fina radhus.

Genomtänkt och praktiskt är ledord för detta radhus. Bottenvåningens öppna planlösning binder samman kök, matplats och vardagsrum på ett smidigt sätt som inbjuder till gemenskap och sociala stunder. Här finns både altan och trädgård på baksidan och en rymlig uteplats på framsidan med sol stora delar av dagen. Ovanvåningens välproportionerade rum ger plats åt hela familjen.

Det som verkligen särskiljer detta radhus är dess närhet till allt som underlättar vardagen och skapar en hög livskvalitet. Populära skolor på bekvämt avstånd, natursköna områden inbjuder till frisk luft och utomhusaktiviteter. Med Orminge centrum inom räckhåll har du ett brett utbud av butiker och täta avgångar med buss som förenklar er vardag. Dessutom finns närliggande badsjöar som skapar en harmonisk livsstil.

Ta tillfället i akt och kontakta mäklaren för en närmare presentation av detta radhus.

Varmt välkomna!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrholmsvägen 59, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 59, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad