Såld

Haga, Västerås

Norra skjutbanegatan 12F

Slutpris: 1 175 000 kr

Norra skjutbanegatan 12F

Bottenplan i gott skick!

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad belägen på entréplan utan trappor i porten!

Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv och plats för avhängning samt förvaring via garderober, ett rogivande sovrum med parkettgolv, spotlights och förvaring via väggarderob, ett fräsch och praktiskt kök med klinkergolv, spotlight samt all utrustning man behöver, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett socialt vardagsrum med utgång till en stor och inglasad balkong.

I närområdet finns det restauranger, matbutiker, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer. Nära till Finnslätten och Stenbys handelsområde.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad