Till salu

Oxbacken, Västerås

Norra floragatan 23B

1 850 000 kr
area icon Yta
  • 60 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 006 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
Norra floragatan 23B

Nyrenoverad 2:a i stabil förening med låga avgifter!

Välkommen till Norra Floragatan 23B och denna nyrenoverade tvårummare!

- Totalrenoverad 2023
- Stabil förening med låga avgifter och låg belåning
- Stenkast till Centrum med 200m promenadavstånd
- Stort vindsförråd hör till lägenheten

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv, ett stilrent kök med nya vitvaror och plats för matgrupp, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett rogivande sovrum och sist men inte minst ett socialt och rymligt vardagsrum med utgång till trevlig balkong som vetter mot lugn innergård i soligt läge.

Centralt läge med en kort promenad ner till Västerås City eller till Djäknebergets härliga promenadstråk. Ett stenkast till Coop och det nybygga parkeringshuset samt cykelavstånd till Mälaren.

Stabil förening med en låg skuldsättning om endast 2 963kr per kvm. Till lägenheten hör ett vindsförråd om 25kvm plus ett källarförråd. Tillgång till en mysig innergård som får utnyttjas av föreningens medlemmar.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad