Till salu
Budgivning pågår

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr Mälarstrand 88, 1tr

  • price tag icon 5 967 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
12 300 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 117 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 967 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1926
Norr Mälarstrand 88, 1tr

Elegant fyra på Kungsholmens pärla - Norr Mälarstrand!

Välkommen till en rymlig fyrarummare om 117 kvm på vackra Norr mälarstrand!
Denna eleganta bostad har charmanta tidstypiska detaljer som spröjsade fönster med djupa nischer, fiskbensparkett och speglade dörrar. Blandat med moderna attribut och stilren inredning skapas ett riktigt trivsamt hem i ett utsökt läge på Kungsholmen. Bostaden är disponerad på fyra rum och två badrum. Belägen vid vackra grönskande gångstråk och Rålambshovsparken är läget svårslaget!

Hela lägenheten har ett naturligt ljusinsläpp från dess vackra spröjsade fönster. Hallen välkomnar med ljusa väggar, ett stilrent svart klinkergolv och plats för avhängning. Köket är öppet och spaciöst med plats för matgrupp, samt vardagsrumsmöbler om så behagas. Köket är fullt maskinellt utrustat och rymmer dessutom en mysig eldstad. Här finns exklusiva materialval som speglade köksluckor, en bänkskiva i tjock granit samt en fristående bänk med en integrerad vinkyl. Från köket nås det rymliga huvudsovrummet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i fina platsbyggda vitrinskåp samt garderober. Sovrummet är mycket elegant med de tjusiga vitrinskåpen och väggar målade i en trivsam kall kulör. Barnrummet är smakfullt inrett med ljusa ytskikt och är väl genomtänkt. En inbyggd bänk med skåp ger extra förvaringsutrymme och fungerar dessutom som ett stiligt men praktiskt skötbord. Resterande två rum är idag inredda som ett allrum och ett kontor. Båda rummen har en läcker fiskbensparkett och fint ljusinsläpp. Här finns möjlighet att inreda som ytterligare två sovrum. Vidare finns två badrum som är helkaklade med vita kakelplattor och svart klinker. Det ena badrummet är utöver WC och handfat utrustat med vattenfallsdusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Denna rymliga bostad fungerar ypperligt för en hel familj eller för den som vill ha extra plats för ett hemmakontor eller hobbyrum. Lägenheten är både trivsam, elegant och välplanerad. Den erbjuder på allt som behövs för att flytta in direkt!

BRF Vapensmeden är en stabil och välskött äkta förening som är nästintill obelånad. Föreningens belåning per kvm bostadsrättsyta är 402 kr (årsredovisning 2022). Föreningen består av ett gatuhus och ett gårdshus med totalt 41 bostadsrätter och 2 lokaler med hyresrätt. De två lokalerna om 77 kvm samt 70 kvm används i dagsläget som kontor och lager. Fastigheten byggdes 1926 och föreningen äger marken. Tvättstuga och cykelrum finns för föreningens medlemmar.

Norr Mälarstrand är en internationellt känd, naturskön promenadväg längs Kungsholmens strandlinje med utsikt över Riddarfjärden och Södermalm. Längs vägen finns broar, bryggor, sittplatser och en lekplats. Med några minuters promenad utmed stråket når du Mälarpaviljongen, en flytande restaurang och kafé. Stråket leder österut till Stockholms stadshus och västerut till Smedsuddsbadet i Marieberg. Perfekt för avkoppling och vackra vyer.

På Norr mälarstrand 88 bor du alldeles invid natursköna Rålambshovsparken med aktiviteter som windsurfing för den adrenalinstinne och en boulebar för den som uppskattar något lugnare. I området finns flera härliga parker, restauranger och caféer. För barnfamiljer finns flera skolor inom gångavstånd.

Goda kommunikationsmöjligheter finns med bland annat Fridhemsplan alldeles intill. Därifrån tar du dig enkelt vart som helst med både buss och tunnelbana. T-centralen nås på bara 3 minuter med tunnelbana från Fridhemsplan.

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Norr Mälarstrand 88, 1tr, Till salu i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad