Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr Mälarstrand 68, 4 tr

Slutpris: 6 050 000 kr

Norr Mälarstrand 68, 4 tr

Lägenhet med möjligheter i högt läge med en slående utsikt över Riddarfjärden!

Med ett av Kungsholmens absolut bästa lägen finner du denna 30-talspärla med i en representativ fastighet på Norr Mälarstrand!.
Bostaden har alla egenskaper man kan önska - balkong med vacker utsikt mot Riddarfjärdens glittrande vatten och med bevarade detaljer som fiskbensparkett som löper genom merparten av rummen och med stuckatur som ger lägenheten en klassisk känsla och charm. En renoveringschans för den som vill sätta sin egen prägel på bostaden.
Tidstypiska vackra fönster med som skapar generöst med ljusinsläpp i hela lägenheten.
Genomgående bevarade originaldetaljer såsom dörrar, lister och djupa fönsternischer som öppnar upp för nya möjligheter där du kan använda din kreativitet på många olika sätt.
Här bor man med ett mycket eftertraktat läge på Kungsholmen intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns även flertalet bra lekplatser i såväl Pontonjärparken samt Kronobergsparken.
I närområdet finner man ett rikt utbud av restauranger såsom bland annat Orangeriet, Mälarpaviljongen och Petite France. Närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan samt Rådhuset eller 61:ans buss från Pontonjärgatan.

Välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr Mälarstrand 68, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad