Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr Mälarstrand 30, 4tr

Slutpris: 23 000 000 kr

Norr Mälarstrand 30, 4tr

Representativ våning med frontläge, fri sjöutsikt över Riddarfjärden & två balkonger!

På synnerligen eftertraktad adress saluförs nu en representativ våning med två balkonger och fri sjöutsikt över Riddarfjärden. Välbevarade originaldetaljer återfinns i vackra trägolv, spröjsade fönster, pardörrar och öppenspis. Generös takhöjd och stora fönster i tre väderstreck ger genomgående härligt ljusflöde och rymd. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Vidare nås den trivsamma inre hallen med härlig öppenspis som ger hög mysfaktor. Generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Väl tilltaget matrum med utrymme för flertalet middagsgäster och rikligt ljusflöde från vackert burspråk. Smakfullt kök med full maskinell utrustning. Helkaklat badrum med dusch samt separat gäst-wc. Vidare disponerar bostaden tre sovrum i bra storlek. Bostaden har utmärkta förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, vackert serveringsskåp och källarförråd.

Brf Vattuormen 41 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har en god ekonomi och lån per kvm bostadsyta uppgår till ca 2 603 kr vid utgången av 2020. Adresserna är Norr mälarstrand 30 och Garvar Lundin gränd 2. Huset ritades av arkitekt Joel Norborg och uppfördes 1928–1929. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen.

Här bor ni intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Ett rikt utbud på restauranger finns i närheten såsom Orangeriet, Mälarpaviljongen och Petite France. Kungsholmstorg nås runt hörnet med Ica, systembolag, apotek och all tänkbar service. I området finns ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor som exempelvis Mullbäret, Myntet och Pilen. I krokarna finns även flera lekplatser, till exempel vid Kungsholms hamnplan eller Kronobergsparken. Kommunikationerna mycket goda med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset. Här finns också ett flertal busslinjer som till exempel buss 3, 54 och 61. Eller ta en promenad ner för Hantverkargatan eller Norr Mälarstrand förbi Stadshuset och över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter.

Varmt välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr Mälarstrand 30, 4tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad