Såld

Norra Lännersta, Nacka

Nimrodsvägen 3

Slutpris: 7 600 000 kr

Nimrodsvägen 3

Varmt välkomna till denna stora och härliga fastighet i behagligt söderläge. Här bor man i ett välskött hus med stora sociala ytor över kök och vardagsrum om ca 85kvm med en underbar centralt placerad spis som värmer upp rummet. Anslutande altan i västläge om ca 30kvm där man kan njuta av eftermiddag/kvällssolen med grill och avslappning. 3-4 sovrum varav möjlig uthyrningsdel på första plan. Bostaden erbjuder även 3 badrum varav det nedre som ger en spakänsla med bubbelbadkar och bastu.

Tomten är insynsskyddad med stora gräsytor och fruktträd. Här finns goda möjligheter för odling och för härligt umgänge för hela familjen. Fastigheten erbjuder vidare en carport med goda parkeringsmöjligheter. Läget är attraktivt med närhet till Orminge centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, gym, restauranger och service. Det finns även mycket goda kommunikationer i direkt anslutning till fastigheten.

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nimrodsvägen 3, Såld i Norra Lännersta, Nacka Planlösning från Nimrodsvägen 3, Såld i Norra Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad