Såld

Krumeluren, Västerås

Narvavägen 81

Slutpris: 1 700 000 kr

Narvavägen 81

Sällan till salu - Renoverad trea på vån 4 med hiss!

Varmt välkommen till Brf Gemytet och denna välrenoverade trerummare på våning 4!

- Förråd intill lägenheten på samma vån
- Hiss i huset
- Rymlig balkong utan insyn
- Stabil förening

Fräscha ytskikt, härligt ljusinsläpp och ljusa färger är genomgående i hela bostaden! Fördelar sig över en inbjudande hall med garderober och plats för avhängning, en klädkammare som är utrustat med smart förvaringssystem, rymligt badrum med tvättmaskin, två rogivande och tilltalande sovrum, fräscht Ikea kök med nya vitvaror samt vardagsrum i öppen planlösning. Fönster i burspråk och härlig utsikt mot grönområden. Rymlig balkong som nås från vardagsrummet som vetter mot skogsparti.

Omtyckta kvarter med närhet till allt man önskar såsom matbutik, busshållplats och härliga promenadstråk. Brf Gemytet är en stabil och aktiv förening som erbjuder bland annat tvättstuga, bastu, samlingslokal och övernattningsrum.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad