Såld

Nacka, Nacka

Nackabacken 12

Slutpris: 10 800 000 kr

Nackabacken 12

Penthouse i två plan med milsvid 270 graders utsikt! Som ett eget hus uppe på taket!

Penthouse i två plan med milsvid 270 graders utsikt! Som ett eget hus uppe på taket! Nu har du möjlighet att flytta in i denna exklusiva våning. Här bor du i ett insynsskyddat läge med en soldränkt takterrass.

Detta är ett bekvämt och centralt beläget boende med möjlighet till parkering i varmgaraget under huset. Bostaden disponerar två plan, där det över utgörs av en enorm takterrass som är förberedd för spabad och utekök. Utsikten är milsvid och fritt mot öst, syd och väst, vilket garanterar sol från uppgång till nedgång.

Hemmet erbjuder 94 kvm disponerade på stort vardagsrum och kök, master bedroom med klädkammare, ett extra sovrum och två badrum/wc. Detta är ett mycket påkostat boende med 2,6 meter i tak. Runt hela våningen går en terrass och ut mot denna är det inte mindre än sex pardörrar. Utöver det finns ytterligare fem fönster från golv till tak mot terrassen. Totalt utgör de två terasserna ca 174 kvm.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta på 52 kvm. Centrum av våningen utgörs av en stor köksö, runt vilken allt kretsar. Här finns diskho, induktionshäll med integrerad fläkt och integrerad diskmaskin. Bakom ön är kyl och frys diskret integrerade i en skåpsvägg som även rymmer mycket förvaring. Samtliga vitvaror är av exklusiv modell från Siemens och köket i sparsmakad design kommer från HTH. Det är genomgående vitlaserad mattlackad enstavig ekparkett och vattenburen golvvärme i alla rum. Väggarna är vitmålade. Badrummet är påkostat och stilfullt inredda med Norrvange-klinkers från Bricmate på väggar och golv.

Det nya husen i centrala Nacka erbjuder verkligen ett smart och enkelt boende. Det finns Plejd installerat för att styra elen i våningen och hemmet har ett digitalt nyckelsystem (styrt via Abentor) om man så önskar.

Området är mycket populärt tack vare sitt centrala läge med närhet till allt; här finns bussar dygnet runt och snart även en T-banestation. Båtpendling till city blir även enkel med SL pendelbåt till Nybroviken, Djurgården och Lidingö.

Nacka Forum erbjuder ett stort utbud av affärer, restauranger, apotek, bibliotek och Systembolag. På några minuters promenad är man i det vackra naturreservatet i Nyckelviken och man har även vackra promenadvägar runt Järla Sjö.

I korthet;

- Ogenerat läge och milsvid utsikt från våning och terrasser om ca 180 kvm.

- Sol hela dagen

- Direktaccess till garaget

- Bara att flytta in i ett helt nytt boende

- Exklusiv inredning från HTH, Siemens, Bricmate, Tapwell m fl.

- Badsjöar och natur på kort promenadavstånd

- Buss till slussen på ca 12 min

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nackabacken 12, Såld i Nacka, Nacka Planlösning från Nackabacken 12, Såld i Nacka, Nacka Planlösning från Nackabacken 12, Såld i Nacka, Nacka Planlösning från Nackabacken 12, Såld i Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad