Såld

Nåntuna, Uppsala

Myrgångsvägen 26

Slutpris: 6 235 000 kr

Myrgångsvägen 26

Rymligt och ljust gavelkedjehus i Nåntuna.

Välkommen till detta välplanerade och fint renoverade gavelkedjehus som andas ljus och rymd. Här får du bland annat bra inre och yttre sällskapsytor, en renoverad och luftig köksmiljö, hela sex sovrum samt ljusa färgval. Du som tycker om solen blir inte besviken här. Här finner du nämligen två rejäla uteplatser. Den på entrésidan är stenbelagd med ett mindre trädäck och bjuder på förmiddagssol. På baksidan får du ett större trädäck som är delvis under tak och ger dig eftermiddags- och kvällssol. Fiberansluten fastighet.

Planlösningen på entréplan ger dig entré/hall med bra förvaring, stort kök med matplats och ett ljust vardagsrum med utgång till trädäcket på baksidan. Vidare har du här ett sovrum, tvättstuga och ett fräscht badrum med badkar. På övre plan finner du en hall med klädkammare, ett badrum med dusch och fyra sovrum i varierande storlek. Källaren har ett allrum, hobbyrum, bastu med dusch, gäst-wc, ett sovrum och förråd. Stort och praktiskt vindsutrymme som nås från lucka i den övre hallen.

Bredvid entrén finns enbilsgaraget med en rejäl förrådsdel. På den asfalterade uppfarten finns plats för ytterligare två bilar varav en kan laddas med den installerade laddboxen. Solig och lättskött trädgårdstomt, mot allmänning, med gräsytor, vissa planteringar, ett par fruktträd och lekstuga.

Välkommen till Myrgångsvägen som är en perfekt gata för barnfamiljer med barn i olika åldrar. I området finns bra gång- och cykelvägar så att barnen själva kan ta sig till och från både skola och kompisar. Omedelbar närhet till Nåntunaskolan (fsk - 5:an) samt flera förskolor, både privata och kommunala. Det finns även flera trevliga lekplatser i området, en välsorterad ICA-butik samt härliga naturområden med elljusspår och naturreservatet Norra Lunsen.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad