Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 4D

Slutpris: 2 360 000 kr

Murargatan 4D

VÄLPLANERAD LÄGENHET MED BALKONG MOT INNERGÅRD, TREVLIGT BELÄGEN I SALABACKE.

Välkomna till denna nyrenoverade trerummare i bra läge i Salabacke. Planlösningen erbjuder två sovrum, kök med matplats som totalrenoverades 2017 och ett rejält vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge in mot den stora innergården. Badrummet är stamrenoverat och det finns gott om förvaring både i lägenheten i form av inbyggda garderober, klädkammare samt i två tillhörande förråd på vind respektive källare.

På Murargatan 4 D har du cykelavstånd till centrum, nära till mataffär och populära Populära Leijon stenugnsbageri & konditori och goda kommunikationer med buss både till stadskärnan och till Gränby centrum. Till fastigheten hör en fin och grönskande innergård med både lekplats och trädgårdsmöbler som finns till medlemmarnas förfogande. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Här finns cykelförråd, barnvagnsförråd, flera tvättstugor med torkrum, utemöbler och grillmöjligheter.

Välkomna att anmäla ert intresse till mäklaren!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
Kersti Lychnell
Assisterande mäklare

Kersti Lychnell

Mäklarassistent Läs mer om Kersti

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 4D, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad