Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 33

Slutpris: 2 415 000 kr

Murargatan 33

Unik 3:a med egen entré och uteplats samt balkong. Genomgående bra skick! Extremt låg månadsavgift!

Trea i mycket bra skick med egen ingång! Uteplats på framsidan samt balkong på baksidan. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Fräscht kök med modern utrustning och separat matplats. Stilrent, helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin så du slipper köa för tvättider. Två ordentliga sovrum med gott om förvaring.

Mycket populär förening där de skött sina löpande renoveringarna. Väldigt låga avgifter vilket medför lägre månadsavgift! I avgiften ingår även bredband!

Här bor du inte bara med närhet till Uppsala city, utan även nära Gränby Centrum som har ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer. På några minuter når ni Årsta centrum med sitt utbud av Ica-butik, vårdcentral med folktandvård, spelbutik med postombud, apotek mm. I närområdet finns flrera restauranger, caféer och kiosk. Du som bilpendlar är snabbt ute på E4:an och det är 5-10 minuter på cykel till Uppsala resecentrum. Salabacke är även känt för sina många parker och stora grönområden. Här trivs man!

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 33, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad