Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 27

Slutpris: 1 975 000 kr

Murargatan 27

Mycket fin genomgångslägenhet med öppen planlösning högst upp i huset

Välkommen till denna mycket fina 2:a med njutbart låg avgift! Lägenheten kännetecknas av smakfulla färgval, en öppen planlösning och rejäla sällskapsytor. Här finner du även en solig balkong. Lägenheten ligger högst upp i huset med hiss från markplan. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd och en matkällare.

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med plats för ytterkläder, stort öppet vardagsrum, rymligt sovrum med förvaring och utgång till balkongen, badrum med dusch samt välutrustat kök med bardisk mot vardagsrummet. Här finns stora möjligheter att ha middagar för större sällskap. Lägenheten har precis genomgått stamrenovering.

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fina gemensamma ytor. I Brf Trädgårdsmästaren bor du i populära Salabacke med behagligt cykelavstånd till centralstationen och city, samt nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar. Flera närliggande livsmedelsbutiker och övrig service samt bra bussförbindelser till centrum.

Varmt välkommen på visningen!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 27, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad