Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 27

Slutpris: 2 095 000 kr

Murargatan 27

Fin lägenheten med balkong och hiss från markplan! Stabil förening med låg avgift.

Välkommen till en rymlig trea i en stabil förening med otroligt låg avgift. Här bor du bekvämt i fastighet med hiss från markplan i populära Salabacke.

Planlösningen fördelar sig på hall och arbetskök med angränsande matplats. Sällskapsytorna är goda tack vare att matplatsen är snyggt avdelad med en glasvägg till det stora vardagsrummet. Två sovrum, var av det ena med utgång till balkong i sydost. Fräscht, helkaklat badrum. Lägenheten är genomgående välskött nyare ytskikt i kök, hall och sovrum och äldre ytskikt i vardagsrum och sovrum. Till lägenheten hör 2 förråd.

Salabacke är ett attraktivt område med promenad- och cykelavstånd till centralstationen och city, samt nära till E4:ans påfart för dig som bilpendlar. Flera närliggande livsmedelsbutiker, restauranger och övrig service, samt goda bussförbindelser till centrum.

Flexibelt tillträde enligt överenskommelse. Kort kötid till parkering och i fastigheten finns fiber indraget. Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler, utegrill och lekplats. Föreningen tillhandahåller cykelförråd, hobbyrum och tvättstuga med torkrum för sina medlemmar.

Välkommen hem!

Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad