Till salu

Salabacke, Uppsala

Murargatan 22C

Nästa visning
calendar icon söndag 8 oktober 13:00 - 13:30
1 795 000 kr
area icon Yta
  • 56 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 352 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (ingen hiss)
Murargatan 22C

Rymlig och fräsch tvåa i välskött förening! Balkong i soligt läge!

Välplanerad lägenhet med välkomnande hall, badrum med tvättmaskin, totalrenoverat kök, sovrum med utgång till lägenhetens balkong och vardagsrum med plats för en större soffgrupp.

Välskött förening där Värme, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga, Internet, IP-telefoni ingår i avgiften. Attraktiva Salabacke erbjuder trevliga promenadstråk och grönskande parkområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till Resecentrum och citykärnan vilket gör att du enkelt tar dig till jobbet eller hälsar på kompisar. I närområdet finns skola, förskola, restaurang, konditori samt livsmedelsbutiker vilket gör det lätt för familjen att trivas. På föreningens innergård finns lekplats, flera grillplatser och trädgårdsmöbler.

Bör ses!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 8 oktober, 13:00 - 13:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Murargatan 22C, Till salu i Salabacke, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad