Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 22C

Slutpris: 1 700 000 kr

Murargatan 22C

Rymlig och fräsch tvåa i välskött förening! Balkong i soligt läge!

Välplanerad lägenhet med välkomnande hall, badrum med tvättmaskin, totalrenoverat kök, sovrum med utgång till lägenhetens balkong och vardagsrum med plats för en större soffgrupp.

Välskött förening där Värme, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga, Internet, IP-telefoni ingår i avgiften. Attraktiva Salabacke erbjuder trevliga promenadstråk och grönskande parkområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till Resecentrum och citykärnan vilket gör att du enkelt tar dig till jobbet eller hälsar på kompisar. I närområdet finns skola, förskola, restaurang, konditori samt livsmedelsbutiker vilket gör det lätt för familjen att trivas. På föreningens innergård finns lekplats, flera grillplatser och trädgårdsmöbler.

Bör ses!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 22C, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad