Såld

Vreta, Uppsala

Mullvadsvägen 32

Slutpris: 6 400 000 kr

Mullvadsvägen 32

Tvåplansvilla med ett lugnt och barnvänligt läge i Vreta.

Välkommen till denna välplanerade och mycket tilltalande tvåplansvilla i Vreta. Här bor ni på en lugn och barnvänlig gata direkt intill naturen, på skönt promenadavstånd från Mälaren och nära kultur- och rekreationsmiljö vid Hammarskog.

Huset byggdes år 2008 och är i fint skick med genomgående ljus färgsättning. Villan kännetecknas av rejäla sällskapsytor, fint ljusinsläpp och en öppen planlösning. Alla fyra sovrummen är belägna på övre plan och har hörnlägen med fönster i två väderstreck. Från huset når ni trädäcket med dags- och viss kvällssol. På tomten hittar ni också ett fristående trädäck.

På entréplanet finner ni entré/hall med bra förvaring, kök med inredning från Myresjökök och ett rymligt vardagsrum med utgång till trädäcket och baksidan. Vidare får ni här badrum med dusch och tvättstuga med groventré. På övre plan finns fyra sovrum och ett badrum med badkar.

Solig natur- och trädgårdstomt som gränsar till skogen och naturreservat. Här får ni bland annat bra gräsytor, flera fruktträd och bärbuskar samt en rutschkana och klätterställning. Fristående carport med ett varmförråd och ett kallförråd. Här bor ni i skönt lantlig miljö endast 15 min från Uppsala city. Vreta är mycket barnvänligt och har förskola i området. Området har närhet till Ekoln och badplats i Hammarskog och erbjuder många möjligheter till aktiviteter såväl sommar som vinter. Vreta har goda kommunikationer med buss in till Uppsala.

Fiberansluten fastighet med hemmanätverk i huset.

Välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mullvadsvägen 32, Såld i Vreta, Uppsala Planlösning från Mullvadsvägen 32, Såld i Vreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad