Till salu

Sunnersta, Uppsala

Morkullevägen 74

1 995 000 kr
area icon Yta
  • 74 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 721 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2009
Morkullevägen 74

STOR TVÅA MED KLÄDKAMMARE, INGLASAD UTEPLATS & NATUREN RUNT HÖRT.

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet på Morkullevägen 74 i det trivsamma området Sunnersta! Här erbjuds du en bostad som imponerar med sitt välplanerade utrymme och härliga atmosfär. Ett stort vardagsrum med plats för en generös soffgrupp, bokhylla och tv-möbel är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Lägenhetens sovrum är rymligt, utrustat med parkettgolv och en egen klädkammare, vilket ger dig gott om plats för kläder och personliga tillhörigheter.

I det moderna köket finner du en integrerad diskmaskin och plats för matbord för upp till 6 personer, vilket gör det till en idealisk plats för familjemiddagar och trevliga stunder med vänner. Det stora badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare och generös förvaring för att underlätta vardagens behov. Lägenheten är belägen i Brf Sunnersta L.I.F.E, som erbjuder en hiss från markplan och många bekvämligheter i den moderna fastigheten.

Föreningens innergård bjuder på en trevlig trädgård, där du kan njuta av soliga dagar och sociala aktiviteter. Området Sunnersta är känt för flertalet vackra parker, vilket gör det perfekt för avkopplande promenader och naturnära upplevelser. På gångavstånd hittar du Gottsundabadet, en träningsanläggning som bidrar till din hälsa och välmående genom en rad träningsmöjligheter. Vårdsätra naturpark erbjuder vackra skogsområden för promenader, löpning och oförglömliga naturupplevelser.

För dig som pendlar är lägenheten strategiskt placerad nära en busshållplats med linjer som tar dig till Uppsala Science Park och Uppsala Centralstation.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 4 juni, 14:00 - 14:30
Anmäl mig

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad