Kommande bostad

Norra Lännersta, Nacka

Moravägen 3H

  • price tag icon 6 499 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 124 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 499 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Moravägen 3H

Exklusivt gavelradhus med sex rum och stor trädgård!

Välkommen till Moravägen 3H och detta rymliga och moderna hem på 124 kvm fördelat på två plan. Beläget i ett lugnt villaområde på en återvändsgata, erbjuder detta gavelradhus en perfekt balans mellan stadens puls och naturens lugn.

Hemmet ståtar med en välkomnande entréhall som leder till ett modernt kök i öppen planlösning. Köket, från Marbodal, har stilrena ljusgrå luckor, vitvaror från Siemens och en bänkskiva i elegant grå granit. Här finns en stor matplats som blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Hallen har infällda spotlights i taket som bidrar till den moderna känslan.

På entréplanet finns även ett smakfullt och påkostat badrum med inredning från Svedbergs, golvvärme och infällda spotlights i taket, samt en välinredd tvättstugedel.

Vardagsrummet är luftigt och ljust, med stora fönsterpartier som låter dagsljuset flöda in. En stilren trätrappa leder upp till det övre planet där du finner ett allrum som idag används som sovrum, men som enkelt kan återställas till ett allrum. Här finns också en fransk balkong som släpper in extra ljus.

På övre plan finns fyra rymliga sovrum, varav tre av de är utrustade med tre garderober i vardera rum, vilket ger gott om förvaring. Här finns också ytterligare ett badrum med inredning från Svedbergs, badkar, och infällda spotlights i taket.

Den mysiga trädgården är en oas med syrénbuskar och fruktträd, perfekt för större tillställningar och avkoppling. Huset har även golvvärme i hela bostaden, vilket bidrar till en lyxig känsla.

Bilen parkerar du bekvämt på din egen parkeringsplats, och det finns även ett praktiskt ytterförråd för extra förvaring.

Sammantaget är detta ett fantastiskt boende som erbjuder modern komfort och generösa ytor i ett idylliskt villaområde. Här bor du med närhet till natur, promenadvägar utmed vattnet och goda kommunikationer till city. Bostadsrättsköpare slipper dessutom betala kostnader för både pantbrev och lagfart, vilket gör detta till ett bekvämt och smidigt boendealternativ.

Måste upplevas! Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Moravägen 3H, Kommande i Norra Lännersta, Nacka
Planlösning från Moravägen 3H, Kommande i Norra Lännersta, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad