Till salu
Budgivning pågår

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 8A

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 5 100 000 kr
  • price tag icon 5 005 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 77 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 005 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Mjölnarvägen 8A

Obs! Accepterat pris 5.095.000kr. Först till kvarn!

Välkommen till denna ljusa och stilfulla 3:a på 77 kvm, belägen direkt vid vattnet på Kvarnholmen med en fantastisk utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp! Här kan du njuta av att titta på båtlivet och kryssningsfartygen som dagligen passerar förbi precis utanför.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med extra garderober för god förvaring, praktiska klinkergolv och en klädkammare som för närvarande fungerar som ett litet hemmakontor. Det stora och stilrena badrummet är grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna och är fullt utrustat med en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning, perfekt för sociala tillställningar! Köket, från Vedum, har vita luckor och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Balkongen, kronjuvelen i bostaden, är ca 12 kvm stor med gott om plats för möbler och en imponerande utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp!

Det finns två bra sovrum i lägenheten. Det ena sovrummet är väl tilltaget med plats för en 180-säng och har tre stora fönster samt en platsbyggd garderob. Det andra sovrummet är nås från vardagsrummet och rymmer enkelt en säng, nattduksbord och byrå.

Hela lägenheten genomsyras av hög kvalitet med bland annat ett fullt utrustat kök, parkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Färgvalen är genomtänkta och bidrar till en trevlig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar trevliga utrymmen för både sociala tillställningar och avkopplande kvällar hemma.

Föreningen, BRF Kajplats Kvarnholmen, är stabil och äger marken. Det finns flera bekvämligheter såsom gemensamma takterrasser med fantastisk utsikt, garage i huset, cykelrum och mycket mer.

Välkommen att besöka denna fantastiska bostad!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob
Paul Karlström
Assisterande mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Mjölnarvägen 8A, Till salu i Kvarnholmen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad