Såld

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 6A

Slutpris: 3 550 000 kr

Mjölnarvägen 6A

KVADRATSMART 1,5:a MED TAKHÖJD 3,8 M OCH HAVSUTSIKT

Här har du en bostad utöver det vanliga!

- Takhöjd 3,8 meter
- Utsikt mot vattnet
- Loft om 6,5 kvm och 1,55 m takhöjd
- Badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare
- 6 kvm uppvärmt förråd vägg i vägg med egen ingång utifrån
- Förening med gästlägenhet och takterrasser med havsutsikt
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Här bor du i en yteffektiv 1,5:a om 54 kvm med optimal planlösning och uteplats i västerläge. Hela bostaden är uppdelad på boarea om 41 kvm biarea 13 kvm där badrummet och hallen räknas som biarea samt ett rymligt loft om 6,5 kvm. Totala kvm på bostaden blir 60 kvm samt en trevlig uteplats om 5 kvm. Lägenheten karaktäriseras av dess optimala planlösning, exklusiva materialval, samt en trevlig utsikt mot vattnet. Takhöjden i detta hem når upp till imponerande 3,8 meter på högsta stället. En trappa upp har den generösa takhöjden nyttjats till ett rymligt loft.

Kajplats Kvarnholmen ligger längst ut på kajen. Föreningen erbjuder trevliga gemensamma faciliteter som består av gästlägenhet, fyra härliga gemensamma takterrasser högst upp i huset med enastående havsutsikt, kajakrum, cykelrum och barnvagnsrum. Garage finns under huset och skola, matbutik, caféer och restauranger ligger endast någon minut bort.

Läget är perfekt. Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mjölnarvägen 6A, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad