Såld

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 16

Slutpris: 5 300 000 kr

Mjölnarvägen 16

Från spannmålsmagasin till moderna bostäder! Välkommen till denna unika bostad på Mjölnarvägen 16, här omvandlades ett gammalt spannmålsmagasin till moderna lägenheter.

Bostaden karaktäriseras av öppen planlösning med den gamla byggnadens unika karaktär och bevarade originaldetaljer så som vackra betongbjälkar, vilket ger bostaden karaktär. Hemmet har genomgående ljus färgsättning och fina materialval så här blir enkelt att matcha med sitt egna möblemang. Här erbjuds stora sociala ytor, hög takhöjd och braskamin som värmer och höjer mysfaktorn. Bostaden har även en rymlig balkong med underbar utsikt.

- Balkong med sjöutsikt
- Högt i tak
- Braskamin
- Förening med föreningslokal, bastu och takterrass högst upp i huset med havsutsikt
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Bostaden har ett modernt Vedumkök som är smakfullt inrett med vita köksluckor och bänkskiva i granit. I köket finns gott om förvaring och arbetsytor samt en snygg flyttbar köksö. Här får man plats med dubbelsäng i båda sovrummen, rejäl matgrupp i köket och en större soffgrupp i sällskapsrummet. Helkaklat badrum med dusch och egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsrättshavaren disponerar f.n ett förråd på plan 2 i huset.

BRF Hamnmagasinet är en äkta förening som äger marken med totalt 71st lägenheter och 2 st hyreslokaler. Föreningen erbjuder trevliga gemensamma faciliteter som består av en gemensam takterrass med magnifik utsikt över Stockholm, relaxavdelning med bastu och slående utsikt. I anslutning till takterrassen finns en gemensamhetslokal utrustad med kök och toalett samt en bastu- och relaxavdelning. Föreningen har lediga platser i garaget.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mjölnarvägen 16, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad