Till salu

Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Mjärdgatan 8

Nästa visning
calendar icon tisdag 25 juni 11:30 - 12:00
  • Radhus
4 295 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 120 m2 boarea
  • 135 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Mjärdgatan 8

Välplanerat radhus på familjevänliga Fiskarhöjden med två uteplatser och fyra sovrum!

Välplanerat radhus på familjevänliga Fiskarhöjden med två uteplatser och fyra sovrum!

*ACCEPTERAT PRIS* *KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*

- Ny el
- Braskamin
- Fyra sovrum
- Nytt badrum
- Två uteplatser
- Separat förråd
- Garage och p-plats

Varmt välkommen till detta välplanerade radhus på familjevänliga Fiskarhöjden i Saltsjöbaden! Här bor du med en härlig känsla av ljus och rymd tack vare dess genomgående ljusinsläpp med både närhet till vattnet och naturen som kommunikationer till slussen på 15min, centrum med butiker och marina.

Här välkomnas du av en trevlig framsida där du finner en social plats som möjliggör till såväl plantering som en mysig plats att avnjuta sitt eftermiddagskaffe på.

Entréplan med öppna sociala ytor, utbyggd hall med god förvaring och ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt där du finner goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens ena helkaklade badrum/tvättstuga med tvättpelare ligger beläget i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni bostadens väl tilltagna vardagsrum med plats för hela familjen med god möjlighet till möblering. Här finner vi även bostadens värmande braskamin. Vardagsrummet förlängs av en stor stor uteplats skyddat från insyn. Här kan du njuta av din frukost i härlig morgonsol och bjuda över alla vänner på rogivande grillkväll.

På övervåningen finner vi fyra stycken sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. Från master bedroom når vi också bodstadens väl tilltagna balkong i högt läge samt anslutningen till vinden. På övre plan har vi också husets största nygjorda helkaklade badrum med dusch, handduksvärmare, kommod, handfat och toalett.

Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! tisdag 25 juni, 11:30 - 12:00
Anmäl mig
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Mjärdgatan 8, Till salu i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka Planlösning från Mjärdgatan 8, Till salu i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad