Såld

Lugnet, Värmdö

Meitens Väg 21

Slutpris: 2 150 000 kr

Meitens Väg 21

Stora ytor och granne med naturen

Välkommen till populära brf Båtsmannen och denna smakfullt renoverade lägenhet. Här bor du med en genomgående planlösning och ljusinsläpp. Insynsskyddat läge med sol under förmiddagen på balkongen och granne med naturen. Lägenheten är väldisponerad och har generösa möbleringsytor. Den har stilren interiör med nymålade väggar, genomgående enstavsparkett och ett alldeles nyrenoverat badrum. Ett boende i en stabil förening med god ekonomi.

Utanför lägenheten finner du en lugn och grönskande innergård med lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta. Runt knuten finns fina vandringsleder i skogen och du har nära till Ösby Träsk om du vill ta ett dopp. Busshållsplats ligger en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Varmt välkommen på visning!

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Meitens Väg 21, Såld i Lugnet, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad