Till salu

Lugnet, Värmdö

Meitens Väg 17

Nästa visning
calendar icon söndag 28 april
1 750 000 kr
area icon Yta
  • 39,7 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 204 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1963
Meitens Väg 17

Ljus och luftig, högst upp i huset med insynsskyddat läge

Varmt välkomna till denna mysiga 1,5a på fina Meitens Väg i populära brf Båtsmannen. Här erbjuds en väldisponerad bostad fördelat på ett rymligt allrum med
sovalkov, ett trivsamt kök med plats för matgrupp, stor klädkammare intill hallen med klinker och ett nyrenoverat badrum med behaglig golvvärme. Sovalkoven är rymlig och för att skapa ytterligare avskildhet kan man med enkelhet skärma av till ett sovrum. Lägenheten ligger högst upp i huset och är helt insynsskyddad, dessutom med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp.

Utanför huset ligger den lugna och grönskande innergården med lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta. Runt knuten finns fina vandringsleder i skogen och du har nära till Ösby Träsk om du vill ta ett dopp. Busshållssplatsen ligger en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Varmt välkommen på visning!

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! onsdag 24 april
Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! söndag 28 april
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Meitens Väg 17, Till salu i Lugnet, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad