Kommande bostad

Slavsta, Uppsala

Mariedalsgatan 16

  • price tag icon 5 874 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 395 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 874 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Mariedalsgatan 16

VÄLPLANERAD LÄGENHET I SLAVSTA MED INGLASAD BALKONG, HISS FRÅN MARKPLAN OCH HÖGT LÄGE I HUSET.

Tillfälle att förvärva en mycket fin lägenhet om tre rum och kök. Utmärkt läge för en barnfamilj med hiss från markplan. Rymlig och inglasad balkong. Fastigheten är byggd 2006 och ger dig ett modernt boende. Bostaden ger rymd och ljus tack vare ljusinsläpp från flertalet väderstreck. Här bor man i en förening som nyligen installerade solceller, som erbjuder parkering i carport direkt vid inflytt och genomgående välskött gårdsmiljö.

Trivsam planlösning som erbjuder välkomnande hall med mycket förvaring i klädkammare, luftigt vardagsrum med gott om plats för en större soffgrupp, två bra sovrum med badrum intill båda sovrummen. Badrummet har genomgående ljusa färgval, fönster med vädringsmöjlighet och tvättmaskin/torktumlare. Genomgående ekparkettgolv samt ljusa och trevliga färger på väggarna.

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på samma våningsplan som bostaden, vilket gör vardagen enklare.

Slavsta har närhet till Vedyxaskogen och andra strövområden, vilket ger ett naturnära boende. Barnvänliga innergårdar med lekplats, trädgårdsmöbler och grillmöjlighet. Bekvämt läge med goda kommunikationer till centrum och för den som pendlar är det enkelt att ta sig ut på E4:an. Närhet till Gränby centrum, Boländernas handelsområde samt skola och förskola.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Mariedalsgatan 16, Kommande i Slavsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad