Såld

Slavsta, Uppsala

Mariedalsgatan 12

Slutpris: 1 695 000 kr

Mariedalsgatan 12

HÄRLIG BALKONG I RAKT VÄSTERLÄGE & CARPORT FINNS LEDIGT!

Välkommen till Mariedalsgatan 12, en lugn adress i Uppsala, där denna inbjudande och rymliga lägenhet erbjuder ett bekvämt boende för både singlar och par. Här finner du ett generöst vardagsrum med plats för TV-möbel och gott om utrymme för en större soffgrupp, perfekt för sociala tillställningar eller avkopplande hemmakvällar. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har parkettgolv, vilket skapar en harmonisk och behaglig atmosfär för god nattsömn.

Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt bra förvaringsmöjligheter, vilket underlättar din vardag och bidrar till en smidig tvätt- och badrums rutin. Lägenhetens fönster vetter mot en lugn innergård och har västerläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av eftermiddags- och kvällssolen i ditt nya hem.

Du blir medlem i den välskötta föreningen Boktryckaren 2, där månadsavgiften inkluderar bredband, kabel-tv, kall- och varmvatten samt värme. Ett extra plus är att du har tillgång till ett förråd i en separat förrådsbyggnad, vilket ger dig extra förvaringsmöjligheter.

Området Slavsta är en idealisk plats att bo på, med närhet Boländernas shoppingmöjligheter och natursköna promenadstråk. Här har du alla bekvämligheter inom räckhåll, såsom mataffärer, apotek och restauranger, samt goda kommunikationer för en smidig pendling.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad