Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Mannagrynstorget 1

Slutpris: 6 350 000 kr

Mannagrynstorget 1

Rymlig 3:a med två balkonger, precis intill Södermalm

Välkommen hem till denna ljusa och luftiga bostad belägen precis intill Danvikstull och Södermalm. Mer centralt än så här kan du inte bo i Nacka och trots det bor du i ett lugnt och barnvänligt område med vatten och natur runt husknuten. Här har du gångavstånd till Södermalms puls, du kan snabbt och enkelt ta båten (SL) in till Nybrokajen eller varför inte gå till närliggande busshållplats Henriksdal som erbjuder hela Nacka och Värmdös bussutbud inkl. Saltsjöbanan.

Bostaden är genomgående och har en mycket trevlig planlösning med stora härliga fönsterpartier som skapar ett vackert ljusinsläpp. De sociala ytorna är inbjudande och här har du ett luftigt vardagsrum. Hela bostaden har genomgående ekparkettgolv och fräscha ytskikt.

Planlösningen i denna trea är delvis öppen mellan kök och vardagsrum, vilket innebär att köket till viss del är avskilt. Detta ger rummet en trevlig karaktär där du har både generösa ytor för umgänge och en separat köksdel. Köket har vita luckor och bänkskiva i trä. I köket finns diskmaskin, spishäll, ugn och mikrovågsugn, fläkt samt en hel kyl och en hel frys. Ena balkongen nås från köket och den andra från vardagsrummet. Bostaden har två bra sovrum och en stor klädkammare.

Från hallen når du det rymliga badrummet som har vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. I badrummet finns egen tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaring i överskåp. Detta är inte bara ett hem med fantastiskt läge och promenadavstånd till Södermalm, det är också ett mycket smakfullt boende med maximalt nyttjande av sina kvadratmeter.

Här bor du med innerstan runt ena knuten och skärgården runt den andra. I denna marina idyll har du nära till det mesta med Stockholms kanske bästa läge. Längs kajen finner du ett promenadstråk med vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad, Sickla som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av olika busslinjer b la Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har länkats samman med Tvärbanan vid Sickla station. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mannagrynstorget 1, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad