Såld

Skuru, Nacka

Manhemsvägen 15

Slutpris: 13 000 000 kr

Manhemsvägen 15

Ett fint hus i härliga Skurusundet!

Välkommen hem till detta fantastiska hus i ett av Nackas bäst belägna områden. Huset ligger på Manhemsvägen, högt beläget över Skurusundet. Från huset och altanen har man en fantastisk vy över Skurusundets vatten och villasamhället nedanför. Huset, ett Myresjöhus, är byggt 1996 och har haft en ägare.

I detta mycket väl omhändertagna hus finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas. Planlösningen är väl genomtänkt där alla kvadratmeter kommer till sin rätt. Entréplanet har stora sociala ytor med ett trevligt kök i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Det har plats både för soffgrupp och stort matbord. Här finns också en stämningshöjande braskamin som ger extra mysfaktor under ruggiga dagar. Genom vardagsrummets många fönster har man fågelperspektiv. Här njuter man av solen och den fantastiska utsikten över havet. Från detta stora vardagsrum når man altanen som går i en vinkel runt huset. Perfekt altan att kunna duka upp för härliga sommarmiddagar med familj och vänner. Här finns plats för matgrupp och grill, loungegrupp och solstolar samt utrymme för lek. Altanens räcke i glas går att höja för vindskydd. I soligt söderläge finns på husets framsida en stenlagd uteplats för tidiga sommarfrukostar. På entréplanet finns även två sovrum och ett stilrent badrum.

Ta trappan ner till souterrängplanet och till det luftiga allrummet med fönster från golv till tak, som gör att man ständigt har en härlig kontakt med den vackra naturen utanför. Husets nedre plan är vidare fördelat på två sovrum, ett helkaklat badrum, bastu, tvättstuga och mycket goda förvaringsutrymmen. Nedervåningen har flera utgångar till den nedre altanen. Från den nedre altanen kommer man också till ett uteförråd, som ligger under varmförrådet.

Carporten intill huset har laddbox och intilliggande varmbonat förråd.

Huset är praktiskt och vackert beläget i ett populärt och lugnt område. Huset är dessutom det sista huset på en lokal gata utan genomfart. Det gör att huset också är perfekt för en barnfamilj.

I området finns flera förskolor, bl.a. populära Utskogens förskola och Skogsstigens förskola samt flera familjedaghem och Ekorrens föräldrakooperativ. Här finns flera skolor, bl.a. Borgvalla, Ektorp och Skuru skola. Det är också nära till den populära Rudsjöparken, för aktiviteter som passar alla åldrar.

Matbutiker och annan service finns i närbelägna Ektorps centrum. Nära är det även till Ica Maxi intill Nacka Forum. Shoppingupplevelser i utbyggda och renoverade Nacka Forum samt expansiva Sickla Köpkvarter.

På fritiden finns mängder med aktiviteter för både vuxna och barn här i Nacka. Här finns härliga promenadvägar och stigar utmed vattnet och i skogsområden. Den närmaste badsjön är Bastusjön och gillar man kallare vatten och klippbad kan naturreservatet Nyckelviken varmt rekommenderas. Vintertid är Bastusjön populär för skridskoåkning.

Flexibelt tillträde.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad