Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Mältargatan 13C

Pris enl ök
area icon Yta
  • 88 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 255 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
Mältargatan 13C

Toppmodern 3:a som nyttjas som en 4:a med stor uteplats med egen gräsyta mot föreningens innergård.

Toppmodern 3:a som nyttjas som en 4:a med stor uteplats med egen gräsyta mot föreningens innergård. Här bor man med en välkomnande hall med klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Fullutrustat kök med rymlig matplats, rymligt vardagsrum med en av två utgångar till lägenhetens uteplats. Det finns även två rymliga sovrum, varav det ena har en Walk-in-closet och det andra en klädkammare, ett arbetsrum/sovrum(halvrum) samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fint parkettgolv och ljusa väggar.

I trevliga BRF Esplanaden 1 finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd. Föreningen har dessutom 62 garageplatser för uthyrning enligt kösystem mot en kostnad om 1100 kr/månaden.

I Kungsängen/ Industristaden bor ni med utmärkt pendlarläge med såväl bil, buss och tåg då ni har närhet till både påfart till E4:an och Uppsala resecentrum. I närområdet finns en stor livsmedelsbutik, flera trevliga restauranger, förskolor och lekparker. Stadsparken och Akademiska sjukhuset nås enkelt via den praktiska gångbron över Fyrisån, på kort promenadavstånd från Esplanaden.

Missa inte denna möjlighet och anmäl dig till visning redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Mältargatan 13C, Kommande i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad