Såld

Vattholma, Uppsala

Malmkörarvägen 134

Slutpris: 3 575 000 kr

Malmkörarvägen 134

Trivsam och lugnt belägen 1½-plansvilla

Rymlig och välplanerad familjevilla i lugna och mycket barnvänliga Vattholma. Boytan om ca 141 kvm ger dig både fina och ljusa sällskapsytor och tre sovrum med möjlighet att skapa flera för den som önskar. Här bor du på en lugn återvändsgata och kan njuta av en solig trädgårdstomt med bra gräsytor och flera äppleträd. Här finner du även ett rymligt träddäck, delvis under tak, med sol från lunch till kvällen. Balkongen på övre plan ligger i ett soligt söderläge. Fastigheten är fiberansluten.

Planlösningen på entréplan ger dig entré/hall med klädförvaring, ett rejält vardagsrum med öppen planlösning mot det rymliga köket. Här får du även ett duschrum, ett sovrum och tvättstuga med groventré. På övre plan finner du ett allrum med braskamin, ett nyare duschrum och två sovrum.

Isolerat enbilsgarage med en förrådsdel om hela 18 kvm. Uppfart med plats för ytterligare bilar. I Vattholma finns två förskolor samt skola upp till åk 5. Här bor du i lugna och barnvänliga villakvarter med närhet till både utbyggd lanthandel och till natur och strövområden. Aktiv idrottsförening med flera verksamheter. I området finns även ett upplyst motionsspår som omvandlas till skidspår på vintern. Mycket goda kommunikationer till Uppsala både med buss och Upptåget. Med cykel så tar du dig till tåget på under 10 minuter och med bil tar du dig enkelt ut på E4:an.

Varmt välkommen på visningen!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malmkörarvägen 134, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Malmkörarvägen 134, Såld i Vattholma, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad